Verzenden & retourneren

Verzenden

Bestelt u op werkdagen voor 17:00, dan wordt uw pakket nog dezelfde dag verwerkt en verstuurd. Het kan voorkomen dat een artikel niet (meer) voorradig is. Wij nemen dan altijd per mail of telefonisch contact met u op.  

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€9,95 voor bestellingen binnen Nederland & België onder de € 499,- ongeacht het aantal pakketten.
Gratis voor bestellingen binnen Nederland & België vanaf € 499,- ongeacht het aantal pakketten.

DPD levert uw order bij u af tot aan de deur. U krijgt altijd een Track & Trace mail wanneer uw bestelling opgehaald en gescand is door DPD. Met deze Track & Trace mail kunt uw order volgen en een tijdsindicatie zien hoe laat uw pakket bij u bezorgd wordt. 


Retourneren

Bedenktijd/retour


Bent u niet tevreden met uw aankoop en wilt u uw order retourneren? Dat kan en dat vinden wij geen probleem. U heeft namelijk bij ons 30 dagen zichttermijn. Deze 30 dagen gaan in wanneer u uw pakket ontvangen heeft. Geef binnen 30 dagen aan per mail via [email protected] dat u uw order wilt retourneren. U krijgt dan de retourinstructies per mail toegestuurd.  

U dient zelf de pakketten voldoende te frankeren. Wij raden altijd aan om uw pakketten te voorzien van een Track & Trace. Wij kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden voor pakketten die niet bij ons aangekomen zijn. Wilt u meer zekerheid? Dan kunnen wij u een retourlabel toesturen. Wij kunnen deze retourlabel te allen tijde traceren. €6,95 per retourlabel wordt dan van uw creditering ingehouden. 

Gelieve artikelen onbeschadigd en in originele verpakkingen te retourneren naar ons.

Product(en) ruilen?

Wij raden u aan om de artikelen te retourneren naar ons en een nieuwe bestelling te plaatsen. Wij crediteren uw retourzending direct na ontvangst. 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij gaan uw adres dan direct wijzigen.