Over LEDTLbuizengroothandel.nl

LEDTLbuizengroothandel.nl is onderdeel van Holland International LED Discounter. LED TL buizen groothandel richt zich op de zakelijke markt in de hele Benelux. LED TL buizen groothandel biedt naast LED TL buizen ook andere LED-verlichting aan voor onder andere kantoren, werkplaaten en openbare ruimtes.

LEDTLbuizengroothandel.nl is inmiddels de betrouwbaarste partner geworden in de zakelijke LED-verlichting voor gerenommeerde installatiebedrijven in Nederland en België. Inmiddels zijn er meer dan 100.000 LED TL buizen en meer dan 60.000 LED battens geleverd en geïnstalleerd

Waarom afnemer worden van LEDTLbuizengroothandel.nl?

Service, kwaliteit en de beste prijsgarantie. Dit vinden wij zeer belangrijk. Zo staan wij in verbinding met betrouwbare leveranciers in Europa en Azie. Omdat wij al meer dan 6 jaar samenwerken met dezelfde leverancier kunnen wij de kwaliteit aanbieden en garanderen voor onze afnemers. Zo bieden wij tot wel 7 jaar garantie aan op bepaalde producten in ons assortiment. Bij LED TL Buizen groothandel.nl wordt altijd de beste prijs aangeboden en doen wij regelmatig een prijscheck. Zo weet u zeker dat u altijd het voordeligst uit bent bij ons. Niet tevreden met het product? Geen probleem, retourneren na het getest te hebben doen wij niet moeilijk over.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op per e-mail via [email protected] of telefonisch via +31 (0)85 301 80 74