Terug

Over LEDTLbuizengroothandel.nl

De online groothandel in LED-verlichting 
Ledtlbuizengroothandel.nl is onderdeel van LCB LED Europe B.V.. Ledtlbuizengroothandel.nl richt zich op de zakelijke markt in Europa. LED TL buizen groothandel biedt naast LED TL buizen ook andere LED-verlichting aan voor onder andere kantoren, werkplaatsen en openbare ruimtes.

LEDTLbuizengroothandel.nl is inmiddels de betrouwbaarste partner geworden in de zakelijke LED-verlichting voor gerenommeerde installatiebedrijven in Nederland en België. Inmiddels zijn er meer dan 100.000 LED TL buizen en meer dan 60.000 LED armaturen geleverd en geïnstalleerd

Waarom afnemer worden van LEDTLbuizengroothandel.nl?
Service, kwaliteit en de beste prijsgarantie. Dit vinden wij zeer belangrijk. Zo staan wij in verbinding met betrouwbare leveranciers in Europa en Azië. Omdat wij al meer dan 8 jaar samenwerken met dezelfde leveranciers kunnen wij de kwaliteit aanbieden en garanderen voor onze afnemers. Zo bieden wij tot wel 7 jaar garantie aan op bepaalde producten in ons assortiment.

Bij LED TL Buizen groothandel.nl wordt altijd de beste prijs aangeboden en doen wij regelmatig een prijs check. Zo weet u zeker dat u altijd het voordeligst uit bent bij ons. Niet tevreden met het product? Geen probleem, retourneren na het getest te hebben doen wij niet moeilijk over.

Voor vragen neem contact met ons op per e-mail via [email protected] of telefonisch via 036 760 50 61.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    LCB LED Europe B.V. 9,21 / 10 - 15120 Reviews @ Webwinkelkeur